Најбрзата еко пошта

комплетен и високопрофесионален сервис за поштенски и курирски услуги.

Заедно да придонесеме за заштита на животната средина

Да бидеме промената која што сакаме да ја видиме во неа

Нудиме услуги од типот на:

  • Курирски пратки
  • Експресни пратки
  • Поштенски пратки (писма, фактури, покани и слично)
  • Пратки со посебен начин на достава
  • Откупнина

Испорака низ целата држава

Следење на пратки

ефикасна организациона поставеност, електронска следливост на секоја пратка и постојана контрола на квалитет на услугите со цел одржување на истиот на највисоко ниво.

30 минути во Скопје

Вашата пратка ќе биде доставена за најмногу 30 минути во било кој дел на градот Скопје.

Брза и сигурна достава

Испораката е секогаш точна и навремена и се врши од рака на рака со потврда за прием.

Вработените се клучот на успехот кон остварување на нашата визија, со што тимот на ЕКО ПОШТА е составен од врвни професионалци во областа, посветени кон квалитетна испорака на секоја пратка.

Одтука доаѓа и нашето мото: Секоја пратка е