Курирски пратки

Скопје

испорака до 48 часа

• до 2 кг 120.00
• од 2 кг до 5 кг 130.00
• од 5 кг до 10 кг 160.00
• од 10 кг до 20 кг 220.00
• од 20 кг до 30 кг 360.00
• од 30 кг до 50 кг 600.00
• од 50 кг до 70 кг 750.00

• до 2 кг 150.00
• од 2 кг до 5 кг 160.00
• од 5 кг до 10 кг 190.00
• од 10 кг до 20 кг  250.00
• од 20 кг до 30 кг  390.00
• од 30 кг до 50 кг  630.00
• од 50 кг до 70 кг  780.00

Македонија

испорака до 72 часа

• до 2 кг 150.00
• од 2 кг до 5 кг 170.00
• од 5 кг до 10 кг 230.00
• од 10 кг до 20 кг 270.00
• од 20 кг до 30 кг 400.00
• од 30 кг до 50 кг 700.00
• од 50 кг до 70 кг 900.00

• до 2 кг 180.00
• од 2 кг до 5 кг 200.00
• од 5 кг до 10 кг 260.00
• од 10 кг до 20 кг  300.00
• од 20 кг до 30 кг  430.00
• од 30 кг до 50 кг  730.00
• од 50 кг до 70 кг  930.00

Експресни пратки

Скопје

испорака до 24 часа

• до 1 кг 170.00
• од 1 кг до 5 кг 180.00
• од 5 кг до 10 кг 210.00
• од 10 кг до 20 кг 270.00
• од 20 кг до 30 кг 410.00
• од 30 кг до 50 кг 650.00
• од 50 кг до 70 кг 800.00

• до 1 кг 200.00
• од 1 кг до 5 кг 210.00
• од 5 кг до 10 кг 240.00
• од 10 кг до 20 кг 300.00
• од 20 кг до 30 кг 440.00
• од 30 кг до 50 кг 680.00
• од 50 кг до 70 кг 830.00

Поштенски пратки

(писма, фактури, покани и слично)

• од 10 до 100 пратки 70.00мкд
• повеќе од 100 пратки 60.00мкд

• од 10 до 100 пратки 90.00мкд
• повеќе од 100 пратки 80.00мкд

Пратки со посебен начин на достава

ЗОНИ

Центар, Карпош, Тафталиџе, Аеродром, Автокоманда, Ченто, Маџари, Влае,Чаир, Кисела Вода, Ѓорче Петров, Бутел, Шутка, Визбегово, Козле.

Ѓорче Петров 2, Ново Село, Радишани, Стајковци, Хиподром, Драчево.

Сите населени места кои не се наведени во Прва зона Скопје, околни села и тешко достапни населени места.

Битола, Струмица, Куманово, Кочани, Штип, Тетово, Гостивар, Гевгелија, Кавадарци, Демир Капија, Велес, Прилеп,Крушево, Струга, Охрид, Кичево, Свети Николе, Неготино, Пробиштип, Делчево, Пехчево,Радовиш, Кратово, Виница, Радовиш, Македонска Каменица

Сите населени места кои не се наведени во Прва зона Македонија, околни села и тешко достапни населени места.