We are green

Сите знаеме дека треба да помогнеме да се спаси нашето опкружување. Па, што можеме да сториме во врска со тоа?

Ние се грижиме за животната средина

Користиме возила кои имаат 0% штетни емисии.

За пратки кои се потребни конвенционални возила, гледаме да биде максимално искористена рутата за да бидат испорачани сите пратки најбрзо и најефикасно а, притоа да се заштити животната средина

Скопје е загаден град

Да бидеме промената која што сакаме да ја видиме во него.

Заедно да придонесеме за заштита на животната средина.